608204724
81-372 Gdynia, ul. Świętojańska 32/3
biuro@avis.gdynia.pl

Kup

Oszczędzaj swój czas i powierz nam poszukiwania. Oprócz wyszukania nieruchomości gwarantujemy Ci o wiele więcej! Państwa zadaniem będzie dokonanie wyboru z przedstawionej oferty, a następnie finalizacja transakcji u notariusza. My przygotujemy wszystko, a transakcja będzie objęta ubezpieczeniem OC naszej działalności.

Mieszkania

Kupno lub sprzedaż mieszkania to często bardzo osobisty proces. Pomagamy naszym klientom znaleźć ich upragnione mieszkanie. Zwracamy uwagę na najistotniejsze cechy wybrane przez klienta czasem nawet wtedy kiedy nie ma tego w opisie oferty.

Każdy dom jest inny. Specyfika sprzedaży domu to ogromna ilość elementów, które sprawiają, że nawet to co ładnie wygląda na pierwszy rzut oka może sprawiać kłopot w użytkowaniu. Wiemy na co zwrócić uwagę oraz wiemy jak ocenić realną wartość takiej nieruchomości.

Lokale użytkowe

Każdy przedsiębiorca marzy o świetnie zlokalizowanym lokalu. Lokalizacja jest ważna ze względu na prestiż, ze względu na udogodnienia i z innych powodów, które mogą się przełożyć na opłacalność i atrakcyjność. Doradzamy w taki sposób aby widzieć wszystkie zalety i dobierać mądrze oferty do swoich potrzeb.

Działki

Oferty związane z działkami nie są wybierane w pośpiechu i najczęściej są lokowaniem swoich środków jako inwestycja lub wybierane pod konkretne działania do dalszej inwestycji (budowa, dzierżawa itp.) Pomagamy ocenić wartość działki i patrzymy również pod kątem opłacalności dla naszego klienta.